Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Απαράδεκτος ο Δήμος Μονεμβασιάς

Ο Δήμος Μονεμβασιάς Λακωνίας μάλλον σπάει όλα τα ρεκόρ παραπληροφόρησης και ανοησίας καθώς εμφανίζει στην επίσημη ιστοσελίδα του το Καψάλι στα Νότια Κύθηρα του Νομού Πειραιά ως τμήμα του Δήμου Μονεμβασιάς στα Βάτικα!!!

Επίσης το ίδιο επαναλαμβάνει και με το Παυλοπέτρι του Δήμου Ελαφονήσου το οποίο μάλιστα αποτελεί το σημαντικότερο υποθαλάσσιο αρχαιολογικό χώρο της Ελλάδας και ένα από τα "επτά υποβρύχια θαύματα του κόσμου".
Η εικόνα της ανάρτησης είναι PrtScr από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Μονεμβασιάς που παραπληροφορεί και εμφανίζει τέσσερις φωτογραφίες ως Βάτικα (πρώην Δήμος Βοιών και τώρα με τον Καλλικράτη ενότητα της Μονεμβασιάς) ενώ από αριστερά:

*η πρώτη, του BBC, είναι το Παυλοπέτρι του Δήμου Ελαφονήσου
*η δεύτερη ευτυχώς στον Καβομαλιά στα Βάτικα Δήμου Μονεμβασιάς
*η τρίτη επίσης στην Νεάπολη στα Βάτικα Δήμου Μονεμβασιάς
*και η Τέταρτη, του Κρούπη Ηλία, όχι απλά είναι από άλλο Δήμο αλλά είναι και από άλλο Νομό!!! Δηλαδή από το Καψάλι στα Κύθηρα του Νομού Πειραιά, ενώ μπας και γίνουν και πιο πειστικοί στην παραπλάνηση τους στον δήμο Μονεμβασιάς έγραψαν και κάτω αριστερά, πάνω, στην συγκεκριμένη φωτογραφία "Βάτικα"...

Κρίμα, πάρα πολύ κρίμα, τόσες πολλές και μοναδικές ομορφιές κι ο Δήμος Μονεμβασιάς να έχει πρωτοσέλιδο και κεφαλίδα φωτογραφίες από άλλους Δήμους και Νομούς ως δικές της....

Υ.Γ.1. πρόσφατα ο Δήμος Μονεμβασιάς παρουσίασε και χάρτη που εμφάνιζε τον Δήμο Ελαφονήσου με τα χρώματα του.
Υ.Γ.2. σε πορεία απόσχισης τα Βάτικα από τον Δήμο Μονεμβασιάς
Υ.Γ.3. δείτε εδώ την φωτογραφία στο trekearth κι εδώ στο elafonissos.gr